نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است

حمله حزب‌الله به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل

مقاومت اسلامی لبنان در پاسخ اولیه به شهادت «وسام حسن طویل» یکی از فرماندهان ارشد این جنبش، مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در شهر «صفد» را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی، ظهر امروز (سه‌شنبه)، از فعال شدن آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

به دنبال انتشار این گزارش، منابع اسرائیلی گزارش دادند صدای ممتد آژیرهای خطر در چند منطقه بخصوص شهر صفد به مدت چند دقیقه در شمال اراضی اشغالی به گوش رسید.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند احتمالا چند پهپاد انتحاری یا موشک به سمت مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در شهر صفد شلیک شده است.

 

به دنبال انتشار این گزارش، برخی رسانه‌های اسرائیلی تصاویری از آتش سوزی در این پایگاه و لاشه پهپادهای انتحاری منتشر کردند.

 

دقایقی بعد، مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به ترور شهید «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهان او و همچنین در پاسخ به شهادت «وسام حسن طویل» مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

 

حزب‌الله لبنان روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که شهید وسام حسن طویل ملقب به «حاج جواد» یکی از فرماندهان ارشد این جنبش به شهادت رسیده است.

 

شهید حاج جواد در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه «خربه سلم» در جنوب لبنان، ظهر روز گذشته، به شهادت رسید./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار