حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

حمله حزب‌الله به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل

مقاومت اسلامی لبنان در پاسخ اولیه به شهادت «وسام حسن طویل» یکی از فرماندهان ارشد این جنبش، مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در شهر «صفد» را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی، ظهر امروز (سه‌شنبه)، از فعال شدن آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

به دنبال انتشار این گزارش، منابع اسرائیلی گزارش دادند صدای ممتد آژیرهای خطر در چند منطقه بخصوص شهر صفد به مدت چند دقیقه در شمال اراضی اشغالی به گوش رسید.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند احتمالا چند پهپاد انتحاری یا موشک به سمت مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در شهر صفد شلیک شده است.

 

به دنبال انتشار این گزارش، برخی رسانه‌های اسرائیلی تصاویری از آتش سوزی در این پایگاه و لاشه پهپادهای انتحاری منتشر کردند.

 

دقایقی بعد، مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به ترور شهید «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهان او و همچنین در پاسخ به شهادت «وسام حسن طویل» مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

 

حزب‌الله لبنان روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که شهید وسام حسن طویل ملقب به «حاج جواد» یکی از فرماندهان ارشد این جنبش به شهادت رسیده است.

 

شهید حاج جواد در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه «خربه سلم» در جنوب لبنان، ظهر روز گذشته، به شهادت رسید./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار